Nyheter

Nordsjørittet 2024 - Resultat og bilder

Her finner du linker til 2024 rittet. Bilder og resultat

Team Rynkeby Rogaland - Ønskekonsert i Tubakken!

ØNSKEKONSERT OGSÅ i 2024! Nå med elektronisk tidtagning - så vi ser at du kommer opp bakken! Når du kommer til Tubakken under Nordsjørittet kan det være godt med litt ekstra motivasjon! Det vil Team Rynkeby Rogaland hjelpe med!

Starttider og puljer i Nordsjørittet 2024

Oppsett for starttider og puljer for 2024 er da klar (med forbehold om endringer). Foreløpige puljer etter første seeding er nå klar!

Trafikkinformasjon Nordsjørittet 2024, lørdag 8.juni

I forbindelse med Nordsjørittet 2024, vil noe veger bli stengt, ha begrenset fremkommelighet, eller noe kø kan oppstå. Vi vil ha vakter ute ved stedene/veiene som er berørt, som vil kunne rettlede og informere. Ellers oppfordrer vi alle, både ryttere og andre trafikanter til å vise hensyn og samarbeide for en smidig trafikkavvikling.

Invitasjon til spennende kveld 6. juni på Stavanger Universitetssykehus!

Vi ønsker alle velkommen til PhD avhandlingen til Magnus Bjørkavoll-Bergseth den 6. juni på Stavanger Universitetssykehus. Avhandlingen handler om den fysiske yteevnen og hjertebelastningen til deltakere i Nordsjørittet og er en del av NEEDED prosjektet. NRK vil være tilstede på avhandlingen. Det vil være opponenter fra Olympiatoppen og NTNU i tillegg til UiS og UiB.

Nytt fra Nordsjørittet - Påmeldingen til årets folkefest er nå åpnet!

Her er fellesmail sendt til alle fjorårets deltakere med siste nytt fra oss i Nordsjørittet

Nordsjørittets PreTour 2024

Også i 2024 vil vi tilby 3 kjekke treningsritt frem mot Nordsjørittet. Treningsrittene passer for alle, og er ment for alle som har et mål om å sykle Nordsjørittet. Rittene har en rimelig profil og er et «lavterskel» arrangement og arrangeres i samarbeid med eierklubbene. Mye god servering fra Coop Mega og eierklubbene etter målgang:-) Husk at det også er tillatt med CX/Gravel sykkel. Husk da og velge dette når du melder deg på.

Nordsjørittet 2023 - Resultat og bilder

Her finner du linker til 2023 rittet. Bilder, resultat og nyhetsaker.

Resultatlista / tidsregistrering

I forbindelse med digital tidtaking, er det alltid en risiko for at noen ikke blir riktig registrert. I år har vi dessverre opplevde litt flere feil en normalt. Sjekk gjerne ditt resultat på https://live.ultimate.dk/desktop/front/index.php?eventid=5897&language=no Dersom du finner feil, ta kontakt med .(JavaScript must be enabled to view this email address)

Resultater Dobbelen

Vi har da fått på plass resultatliste for Dobbelen.

Viktig informasjon Nordsjørittet 2023!

Her er fellesmail som ble sendt ut til alle deltakere. Informasjon som kan være viktig å få med seg!

Informasjonsmail som blir sendt ut til alle tidligere deltakere!

Her er fellesmail med viktig informasjon som blir sendt ut nå til alle tidligere deltakere. Her er informasjon om påmelding, earlybirdpriser, frie startplasser, eliteklassene og vårt 25-års jubileum!

Gladmelding! Alle 25-åringer og yngre får gratis startplass i Nordsjørittet 2023

Vi i Nordsjørittet er stolte over å kunne gå ut med at i neste års Nordsjøritt lørdag 10. juni 2023 vil det være helt gratis for alle som er 25 år eller yngre. Dette vil gjelde alle distansene i Nordsjørittet; Egersund, Nærbø og ungdomsrittet fra Orre. Det er takket være et godt bidrag fra vår største samarbeidspartner Coop Mega som gjør det mulig for oss å gjennomføre dette som en jubileumsgave til de yngre.

SKI OG SYKKEL DOBBELEN 2023

Nordsjørittet og Sesilåmi er igjen tilbake med Ski og Sykkel Dobbelen! Målet er å få syklister på ski og skiløpere til å sykle.

Nordsjørittet 2022 - Bilder

Vi har vært så heldige å ha med oss Tor Helge Torgersen, Øyvind Andersen, Nanco Hoogstad, Asgeir Ravndal, Hans Lie og Trine Nessler Wichmann - Alle fra Stavanger Fotoklubb.

Nordsjørittet 2022 - Resultater LIVE

Resultat, hvor er de i løypa nå? Finn venner og kollegaer - sett de som favoritt og følg dem på simulator-tracker i løypa.

Her kan du søke å finne din starttid og pulje!

Søk her å finn din starttid og pulje! Startnummer deles ut på Spinn Sandnes torsdag kl. 15-19 og fredag kl. 12-19. For de som har valgt Egersund som hentested deles startnummer ut på Gruset fredag kl. 15-21 og lørdag fra kl. 8. Det er lagt ut navneliste på Pulje 2 Gunshot 1 10:10

Nordsjørittet 2022 seeding info

Vi ønsker å få seedet flest mulig ut fra resultat de siste årene. COVID-19 har derfor vanskeliggjort dette. Derfor har vi valgt å ta med PreTour rittene i 2021 og 2022 i seeding grunnlaget.

Nordsjørittets Magasin 2022

Nordsjørittets Magasin for 2022 er her!

Overnatt på Grand Hotell i Egersund før Nordsjørittet!

Grand Hotell i Egersund tilbyr alle Nordsjøritt syklister 20 % på overnatting i forbindelse med Nordsjørittet helgen 10. - 12. juni!

Nordsjørittet For En God Sak!

Nordsjørittet er stolte over å kunne si at vi nå har inngått et nært og godt samarbeid med Team Rynkeby Rogaland! Nå kan du sykle "Nordsjørittet For En God Sak" og støtte Barnekreftforeningen via Team Rynkeby. Max 200 plasser!

Nordsjørittets Familieritt lørdag 11. juni

Bli med på en fin tur for hele familien fra Mariero Stasjon til Sandnes Sentrum lørdag 11. juni Åpen start mellom kl. 11.00 og 12.00. Ingen tidtaking - alle er vinnere! Kjekke uttrekkspremier:-) Odeon Kino Stavanger og Sandnes gir bort gratisbilletter til de 100 første barna som melder seg på!

Påmelding 2024 LAG OG ENKELTPERSONER!

Nordsjørittet 2024 blir lørdag 8.juni. Påmelding og registrering av lag er nå åpnet!

Nordsjørittet Halv Distanse på EL-Sykkel

Nordsjørittet tilbyr i år for første gang muligheten til å sykle fra Nærbø til Sandnes på EL-sykkel. Det blir en egen start kl. 11.00 på Nærbø. Denne distansen blir som et turritt uten tidtaking. Kun for godkjente EL-Sykler.

PreTour 2022!

Også i 2022 vil vi tilby 3 kjekke treningsritt frem mot Nordsjørittet. Treningsrittene passer for alle, og er ment for alle som har et mål om å sykle Nordsjørittet. Påmeldingen er nå åpnet.

NEEDED drar i gang nytt forskningsprosjekt!

NEEDED er verdens største datainnsamling av hjerteskademarkører (troponiner) målt i etterkant av harde fysisk anstrengelser (Nordsjørittet). Resultatene fra NEEDED i 2013, 14 og 18, viste at økningen i troponinverdien etter en mosjonskonkurranse kan brukes til å finne personer med skjult hjertesykdom. Nå skal vi gjøre en ny studie for å videreutvikle denne metoden.

Coop Mega og Nordsjørittet fortsetter sitt gode samarbeid i 3 nye år!

Nordsjørittet er veldig fornøyd med at Coop Mega blir med videre i 3 nye år som en av våre viktige hovedsamarbeidspartnere! Sammen skal vi gjøre vårt beste for å gi våre syklister en god opplevelse både underveis og ikke minst i målområdet under Nordsjørittet. I tillegg vil de og bidra på alle våre PreTour ritt og ved andre arrangement.

Nordsjørittet 2021 - Bilder, resultater og video

Nordsjørittet 2021 kan by live resultater, live stream fra målromådet, eget kamera fra målstreken med passeringer, samt bilder fra løypa.

Nordsjørittets Magasin

Her er Nordsjørittets ferskeste magasin med nyttig informasjon. Fellesmail til alle ryttere vil bli sendt ut onsdag. Ellers minner vi om at startnummerutdelingen i Sandnes er flyttet til Spinn Sandnes, og i Egersund til Torget.

Pre Tour Sandnes, Dalane og Nærbø!

PreTour Sandnes, PreTour Dalane og PreTour Nærbø nærmer seg. Her er datoer for høstens ritt!

Åpning NEEDED senteret

Fredag 3. september kl. 15.00 inviteres alle tidligere og kommende Nordsjøritt syklister til åpning av det nye NEEDED senteret. Sted: Den gamle legevakten på Sandnes. Det er begrenset antall plasser, så her gjelder det å melde seg på så fort som mulig (arrangementet er gratis)!

UngdomsDobbelen 2021

Bli med på UngdomsDobbelen! Steinsvikrittet 21. august og Ungdommens Nordsjøritt 11. september.

Påmelding til Nordsjørittet 2021!

Nordsjørittet 2021 blir lørdag 11. september. Påmelding og registrering av lag kan gjøres her! Merk at vi i 2021 kun åpner for 2000 startplasser.

TAG OSS PÅ INSTAGRAM OG VINN KJEKKE PREMIER!

Ta bilde på utvalgte steder langs løypa og post det med #nordsjørittet på din Instagram. Jo flere bilder, jo større vinnersjanser! Vi kjører dette fra 12. juni til 12. august. Mange kjekke premier! Følg oss på Instagram: nordsjørittet_as

ÅRETS LAG 2021!

Vi ønsker å høre hvordan ditt lag lader opp til Nordsjørittet! Premie til vinnerlaget er middag på hele laget en valgfri dag i oktober på Quality Hotel Residence.

Påmelding til Familierittet er nå åpnet!

Da har vi åpnet påmelding til Nordsjørittets Familieritt lørdag 11. september. En flott sykkeltur for hele familien fra Mariero til Sandnes Sentrum. Åpen start mellom 11.00 og 12.00 (tidspunkt kan bli utvidet i forbindelse evt. smittevernregler) Ingen tidtaking - alle er vinnere!

Nordsjørittet flyttes til lørdag 11. september

Årets Nordsjøritt som skulle gått 12. juni blir nå flyttet til 11. september.

Nordsjørittets Magasin

Nordsjørittets Magasin for 2020. Her er mye kjekk lesing! Vi har vært så heldige å fått bli med Bent Høie og mannen Dag Terje Solvang på sykkeltur.

Registrering av lag 2024

Ønsker du å melde på et lag? Vi i Nordsjørittet legger også i 2024 til rette for lagspåmelding. Det kan være bedriftslag, idrettslag, nabolag, vennelag etc. Ønsker du at vi i Nordsjørittet skal hjelpe deg med å registrere ditt lag?

Påmelding til Nordsjørittet lørdag 12. juni 2021 åpner 30. oktober!

Lørdag 12. juni 2021 håper vi at vi kan arrangere et Nordsjøritt slik det er kjent for å være. Folkefest fra start til mål! Men vi vet og at vi må være forberedt på at at vi fortsatt må ha restriksjoner i forbindelse med Covid-19. For å være mest forutsigbar for alle parter legger vi opp til 2000 deltakere. Dette mener vi å kunne gjennomføre på en forsvarlig måte.

Nordsjørittets sommersykling for folk flest!

Trygg Trafikk, Stavanger på Sykkel, Sykkelbyen Egersund og Sykkelbyen Sandnes. Bli med på en kjekk sykleaktivitet HVORDUVILNÅRDUVIL gjennom sommermånedene juni, juli og august 2020. Liten og stor, nybegynner eller erfaren, alene eller sammen, der du bor eller på søk etter nye eventyr!

Nordsjørittets Virtuelle PreTour 2020! Deltakere og vinnere av gavekort!

Det var mange som benyttet helgen de egentlig skulle syklet Nordsjørittet på å allikevel ta turen innom et eller flere av våre segment som vi hadde lagt ut i forkant. Godt vær og riktig vind la grunnlaget for at mange fikk seg en kjempefin tur. Vi har trukket vinnere av gavekort, og utropt konge og dronning av Tubakken!

Nordsjørittet inviterer!

Nordsjørittet inviterer: Virtuell PreTour 2020 - 1 eller 2 eller 3

Nordsjørittet 2020 AVLYST!

Det går i disse dager ut fellesmail til alle våre Nordsjøryttere vedr. avlysning, refusjon og dato for Nordsjørittet 2021. Vi legger den og ut her i tilfelle noen ikke har fått den.

Avlysing av Nordsjørittet lørdag 13. juni 2020!

Nordsjørittet lørdag 13. juni 2020 er avlyst!

Corona

I disse dager skjer mye for absolutt alle rundt Coronaviruset. Nordsjørittet støtter den fantastiske dugnaden som skjer nasjonalt i disse dager. Vi i Nordsjørittet følger utviklingen nøye og retter oss selvsagt etter Helsedirektoratet sine anbefalinger og krav. Heldigvis er det en stund til 13. juni.

Påmelding til Nordsjørittet lørdag 13. juni 2020 er nå åpen. MELD PÅ HER!

Nordsjørittet 2020 blir lørdag 13. juni. Påmelding og registrering av lag er nå åpnet! OBS! Gammel artikkel!

SKI OG SYKKEL DOBBELEN 2020

Sesilåmi og Nordsjørittet fortsetter samarbeidet om SKI OG SYKKEL DOBBELEN! Vi håper flest mulig ønsker å ta utfordringen og blir med på SKI OG SYKKEL DOBBELEN 2020.

NEEDED-studien: Test kan avsløre risiko for hjertestans

Tilbakeblikk på en interessant artikkel vi hadde i vårt Nordsjøritt magasin, skrevet av Karine Næss Frafjord.

Nyheter i Nordsjørittet lørdag 13. juni 2020

Onsdag 16. oktober åpner vi for påmelding til neste års Nordsjøritt. Vi kan i 2020 tilby to nyheter. Timeout på Hå Gamle Prestegård og Nordsjørittets 5-manns Challenge.

Nordsjørittet i gave!

Hva med å gi Nordsjørittet i gave til noen du setter pris på?

Ski og Sykkel Dobbelen 2019 - Resultater

Vi presenterer resultater Ski og Sykkel Dobbelen 2019!

Sportograf - Profesjonelle bilder fra løypen

Sportograf kommer iår også!

Reultatliste og målvideo

Resultatliste og målvideo

Nordsjørittets Familieritt 2019

Ta med familien og venner på tur lørdag 15. juni!

Tips og Råd om ernæring!

SQUEEZY er vår samarbeidspartner innen sportsernæring og vi har snakket med Ulf Tjåland hos SQUEEZY. Her er det mange gode tips og råd og for noen, og også helt sikkert noen små aha-opplevelser.

PreTour 2019

Påmelding til Nordsjørittets PreTour ritt er nå åpnet!

Kom med din EL-sykkel og bli med på Nordsjørittfesten i målområdet!

Har du en EL-sykkel? Velkommen til sykkelfesten i Nordsjørittet lørdag 15. juni!

Seeding - Første foreløpig seeding er foretatt

Første foreløpige seeding er foretatt

Gratis konsert med Leif og Kompisane

Vi inviterer til gratiskonsert i målområdet lørdag 15. juni kl. 18.00 med Leif og Kompisane!

Bjørn Eikeskog oppfordrer til lagsykling!

Få med deg vennegjengen, familiemedlemmer eller kollegaer og bli et lag i Nordsjørittet! Hør Bjørn Eikeskog sine erfaringer og oppfordring.

Få med deg vennegjengen, familiemedlemmer eller kollegaer og bli et lag i Nordsjørittet!

Alt blir mye kjekkere når en gjør det sammen med noen sies det. For mange gjelder det også Nordsjørittet.

Verv en venn i april og vinn gavekort fra Coop Mega og Spinn!

Verv en venn på hjul i Nordsjørittet i april og vinn gavekort fra Coop Mega eller Spinn! Meld dere på Nordsjørittet og registrer dere på vår vervekampanje i løpet av april.

Jentekveld med tilpasset foredrag og mulighet for trening

Nordsjørittet og Forus Sportssenter inviterer til jentekveld med tilpasset foredrag og mulighet for trening.

Nordsjørittet 2018 - Bilder fra Sportograf er KLARE!

Flotte bilder er klare fra Sportograf. Sjekk ut!

Resultater 2018 - Live

Resultater fra årets ritt, enten via nettside eller app

MTB-Marathon løype 2018

Da kan vi presentere årets løype i Nordsjørittets MTB-Marathon.

Nordsjøritt Magasin 2018

Her kan du laste ned å lese årets Nordsjøritt magasin

Puljer og Distanser 2018

Her kommer en liten oversikt over når de forskjellige puljene og distansene starter i 2018 ( med forbehold om endringer).

Nordsjørittets PreTour ritt 2018

I 2018 kan vi tilby 3 kjekke treningsritt frem mot Nordsjørittet. Treningsrittene passer for alle, og er ment for alle som har et mål om å sykle Nordsjørittet.

Seedingsritt for Nordsjørittet i 2018

Her er oversikt over ritt som blir brukt som seedingsritt i 2018

Film 2017

I 2017 feiret vi vårt 20-års jubileum, og her er et lite tilbakeblikk

Nyhet til Allroad/CX entusiaster i 2018

Nordsjørittet har gleden av å legge til rette for en egen puljestart for Allroad/CX sykler. Dette blir registrert som et eget ritt. OBS! Begrenset antall plasser!

Frisk og rask på jobb!

Elisabeth Heigre jobber for Spir Helse som er en stolt samarbeidspartner til Nordsjørittet. Spir Helse er blandt annet leverandør av lege- og sykepleiertjenester på rittdagen til Nordsjørittet. Vi har bedt Elisabeth fortelle litt om fordelene ved fysisk aktivitet

Glimt - Video 2017

VIDEO: Se noen glimt fra 2017 utgaven

Finn ditt bilde!

Sportograf.com tar bilder av deltakere under Nordsjørittet.

NRK P3 Hilser alle i Nordsjørittet for en god sak!

Hør og se hilsen fra Silje og Niclas som blir med oss på lørdag.

Viktig informasjon før og under rittet 2018

Her finner du mye nyttig informasjon opp mot rittet, lørdag 9. juni!

Puljefordeling og starttider 2017

Lurer du på puljefordeling og starttidspunkt?

Nordsjørittets MTB-Marathon 2017 løype er klar!

Da har vi endelig gleden av å kunne presentere løypa til jubileumsrittet "Nordsjørittets MTB- Marathon". Det har vært en spennende prosess. Det er mange hensyn å ta, både dyreliv, planteliv, gårdsdrift og vernede områder. Men med gode samarbeidspartnere og sparringspartnere har vi kommet fram til ei løype som vi tror vil falle i god smak.

Puljetildeling av påmeldte etter 29. mai (91 km)

Siste seeding til Nordsjørittet 2017 er gjennomført. Påmeldte etter 29. mai, vil tildeles puljer manuelt. Vi forsøker etter beste evne å få til en rettferdig seeding, men må ta hensyn til begrenset kapasitet i puljene. Vi gjør oppmerksom på at pulje 1 - 3 kun har 60 ryttere i hver pulje.

Lisens/Forsikring

Alle deltagere til Nordsjørittet må løse engangslisens/forsikring hvis de ikke har helårslisens gjennom NCF. Det er utøver (foresattes) eget ansvar å ha løst lisens.

Energipåfyll - lokal mat - COOP MEGA fyller opp Matstasjonene!

Vår hovedsamarbeidspartner COOP MEGA forbereder matstasjonene. Blir det bra? Lokal mat ifrå Vigrest, Podlest å kanskje Randaberg?

Nordsjørittets Familietur 2017

Ta med familien og venner på tur lørdag 10. juni! Nå kan hele familien sykle Nordsjørittets Familieritt i sammen.

Foreløpige starttider og puljefordeling Nordsjørittet 2017

I år har Nordsjørittet flere element som skal koordineres gjennom vår store dag lørdag 10.juni. I den anledning ønsker vi å gi dere en pekepinn på hvordan de ulike starttidene kommer til å se ut, i tillegg til puljefordelingen. Vi gjør oppmerksom på at det kan bli endringer!

PreTour 2017

Påmelding til Nordsjørittets 4 PreTour ritt er nå åpen! Dette er kjekke treningsritt som passer for alle.

Ungdommens Nordsjøritt lørdag 9. juni

Vi minner om at påmelding til Ungdommens Nordsjøritt er åpen. Her kan alle sykkelglade ungdommer mellom 13-16 år delta.

Påmelding PreTourene

Det blir også i 2017 arrangert fire PreTourer. Påmeldingen er nå åpen

Nordsjørittets MTB Marathon

10. juni 2017 ble Nordsjørittet arrangert for 20. gang. I den forbindelse arrangerte vi et jubileumsritt som vi valgte å kalle Nordsjørittets MTB Marathon. Vi fikk flere positive tilbakemeldinger fra de som deltok, og gjentok dette i 2018.

Nordsjørittets familietur

I anledning vårt 20-års jubileum, ønsker vi i Nordsjørittet å arrangere et familieritt/ familietur.

Lagleder i 2017?

Ønsker du å være lagleder for ditt eget lag under Nordsjørittet lørdag 10. juni 2017?

Barnas Nordsjøritt i Egersund og på Nærbø 2018

Er du glad i å sykle og er under 12 år? Da har Nordsjørittet gleden av å invitere deg til Barnas Nordsjøritt i Egersund eller Nærbø, fredag 8. juni.

Ungdommens Nordsjøritt

Er du mellom 13 og 16 år har du nå muligheten til å sykle Ungdommens Nordsjøritt!

Film TdF Classic 2016

Film av Magnus Østebrød etter Tour des Fjords Classic 2016

Nyhet! Sykle Nordsjørittet uten tidtaking

Fra 2016 kan du velge om du vil sykle med eller uten tidtaking!

Jenter på Hjul

Jenter på Hjul (JPH) er en uoffisiell og frivillighetsbasert sykkelgruppe kun for jenter hvor utgangspunktet er å få med flere jenter til å sykle Nordsjørittet, samt trene litt sammen med andre jenter og ha det gøy.

PreTour - Dalane, Farsund, Nærbø og Sandnes

PreTour Dalane, Farsund, Nærbø og Sandnes - Trening frem mot Nordsjørittet!

6PLUSS

Se her dersom du tror/vet at du vil komme til å bruke 6 timer eller mer på Nordsjørittet!

Dere er Nordsjøriddere!

Det ble både latter og ettertanke da Per Fugelli snakket til 120 lagledere onsdag kveld.

Løypekart (2022)

Trykk på linkene for å få opp løypekart og profil

Nordsjørittets
løypekart

Resultatlister

Full resultatportal - turitt.com

Våre Sponsorer- og samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Tekniske samarbeidspartnere