foto: Rune Helliesen

Nordsjørittet 2020 AVLYST!

Det går i disse dager ut fellesmail til alle våre Nordsjøryttere vedr. avlysning, refusjon og dato for Nordsjørittet 2021.

Vi legger den og ut her i tilfelle noen ikke har fått den.

 

 

Til påmeldte deltakere, lagledere og Nordsjøryttere!

 

Som dere vet så er Nordsjørittet lørdag 13. juni 2020 avlyst pga. de begrensninger Regjeringen har satt med tanke på CV19.

Vi har vurdert en dato tidlig i høst, men ser at det blir for usikkert med tanke på smittefaren og det Nordsjørittet er. Det er mange hensyn som skal tas med alle involverte og det er en stor kabal som skal gå opp.

Dette vil ikke la seg gjøre på en forsvarlig måte.

Det er viktig for oss å levere "verdens beste" sykkelritt for folk flest, samtidig som Nordsjørittet er en folkefest med mennesker som møtes, spiser god mat og underholdes underveis og i mål.

Dette erkjenner vi at vi ikke kan levere i år dessverre!

Dette gjelder og våre PreTour ritt, dessverre.

MEN. Vi håper verden er annerledes neste år, og vår sentrale dato er lørdag 12. juni 2021. Sett den av i kalenderen!

Til alle påmeldte som har betalt sin deltakeravgift, velger vi å gi mulighet til full refusjon. Vi ber om at dere som ønsker dette å sende en mail til aina@nordsjorittet.no med beløp og kontonummer innen 1. mai ( gjelder påmelding, lisens og transport).

De som har valgt faktura, kan se bort fra den.

Det har naturligvis påløpt store kostnader knyttet årets arrangement, men sammen med tiltak som permitteringer og andre kostnadsreduserende tiltak og at myndighetene har gitt signaler om at arrangører kan få dekket deler av kostnadene ved avlyste arrangement, håper vi at Nordsjørittet skal komme fra dette uten for store tap.

Vi ønsker samtidig å melde at vi jobber med alternativ sykkelaktivitet som er tilpasset tiden vi er i. Vårt mål er å holde dere på hjul, skape aktivitet og ikke minst løfte folkehelsen for folk flest!

Følg med oss, hold hjulene i gang!

Hilsen oss i Nordsjørittet!

Løypekart (2022)

Trykk på linkene for å få opp løypekart og profil

Nordsjørittets
løypekart

Resultatlister

Full resultatportal - turitt.com

Våre Sponsorer- og samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Tekniske samarbeidspartnere