foto: Rune Helliesen

Påmelding til Nordsjørittet lørdag 12. juni 2021 åpner 30. oktober!

Lørdag 12. juni 2021 håper vi at vi kan arrangere et Nordsjøritt slik det er kjent for å være. Folkefest fra start til mål! Men vi vet og at vi må være forberedt på at at vi fortsatt må ha restriksjoner i forbindelse med Covid-19. For å være mest forutsigbar for alle parter legger vi opp til 2000 deltakere. Dette mener vi å kunne gjennomføre på en forsvarlig måte. Av disse 2000 plassene vil reservasjoner til våre gode sponsor og samarbeidspartnere være inkludert. Skulle dagens situasjon i verste fall utvikle seg og Nordsjørittet 2021 ikke kan gjennomføres garanterer vi full refusjon.


Fredag 30. oktober kl. 08.00 åpner vi for påmelding til Nordsjørittet 2021. Vi åpner og opp for å registrere lag for din bedrift eller vennegjeng. Ønsker noen hjelp med påmelding eller registrering av lag er det bare å ta kontakt med aina@nordsjorittet.no. Det vil bli sendt ut en fellesmail til alle tidligere deltakere og tidligere lagledere med mer utfyllende informasjon inne kort tid. Om noen ikke får denne og ønsker den er det bare å ta kontakt. Vi ser nå at det nok vil bli litt flere som melder seg tidlig på med tanke på at vi ikke tør å åpne for mer en 2000 startplasser. 

Mulighetene er mange, velg den distansen som passer best for deg og dine.

Nordsjørittet er for folk flest, både for mosjonister og toppidrettsutøvere.

Dagen legges opp slik at de ulike ambisjoner stemmer overens. Vi sorterer/seeder de som ønsker å sykle sammen med de som har noenlunde samme nivå. Eliten sykler i egen pulje.

Det er fullt mulig  å la klokken bero og ta det som en flott tur langs vakre Jæren. Alle som ikke har valgt seeding kan og ta seg en "timeout" på Hå Gamle Prestegård. Dvs. at de kan ta et fysisk valg når de ankommer Hå Gamle Prestegård og ta en velfortjent pause uten at klokken går.

Vi og våre gode samarbeidspartnere skal gjøre vårt aller beste for at Nordsjørittet 2021 blir en fantastisk opplevelse med eller forhåpentligvis uten Korona restriksjoner.

Her er en oversikt over våre valg og distanser:

 

1. Nordsjørittet ordinær distanse fra Egersund til Sandnes

9 mil i vakker natur fra start til mål. Pris kr. 775,- + lisens til NCF.

2. Nordsjørittet ordinær distanse CX/Allroad

Vi gjentar muligheten for de med denne type sykkel. Egen pulje. Med forbehold om minimum 50 påmeldte. Pris kr. 775,- + lisens til NCF.

3. Nordsjørittet halv distanse

En super mulighet for deg/dere som ønsker en kortere og enklere versjon, men samtidig ha et flott treningsmål og bli med på sykkelfesten (ca 45. km). Pris kr. 775,- + lisens til NCF.

4. Nordsjørittet halv distanse CX/Allroad

Vi åpner opp muligheten for de med denne type sykkel også på vår halve distanse. Egen pulje. Med forbehold om minimum 50 påmeldte. Pris kr. 775,- + lisens til NCF.

5. Nordsjørittets Eliteklasse (kjøres i Nordsjørittets ordinær distanse løype)

Eliteklasse Sr og Jr går i år tilbake til det tradisjonelle, og kjører i vår ordinære løype. 

6. Ungdommens Nordsjøritt

Ca. 3 mil i vår hovedtrasee, med målgang i Sandnes. Alder er 13-16 år. Pris kr. 200,- + lisens til NCF (kr. 50,-).

7. Barnas Nordsjøritt (påmelding åpner våren 2021)

Gratis for alle barn!

8. Nordsjørittets Familieritt (påmelding åpner våren 2021)

Barn gratis, de født etter 2010 kr. 290,-

Lisens er avgift til Norges Cykleforbund som inkluderer en forsikring (kr. 220,-)

Les mer om lisens her!

Løypekart (2022)

Trykk på linkene for å få opp løypekart og profil

Nordsjørittets
løypekart

Resultatlister

Full resultatportal - turitt.com

Våre Sponsorer- og samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Tekniske samarbeidspartnere