Informasjonsmail som blir sendt ut til alle tidligere deltakere!

Her er fellesmail med viktig informasjon som blir sendt ut nå til alle tidligere deltakere. Her er informasjon om påmelding, earlybirdpriser, frie startplasser, eliteklassene og vårt 25-års jubileum!

Lørdag 10. juni 2023 feirer Nordsjørittet sitt 25-års jubileum. Vi håper dere alle setter av datoen, og at dere blir med oss og feirer! Vi legger opp til folkefest for både liten og stor, og vi gleder oss masse.
 
Feiringen starter allerede ved påmeldingen!
Vi er kjempestolte over at vi kan gå ut å si at alle som er 25 år og yngre får i 2023 fri startplass til Nordsjørittet. Dette gjelder både starten fra Egersund, Nærbø og Ungdommens Nordsjøritt fra Orre. Vi håper med dette at vi kan få med oss mange unge, og at de kan få øynene opp for den gode opplevelsen det er å sykle Nordsjørittet.
Det er takket være vår gode hovedsamarbeidspartner Coop Mega som gjør det mulig for oss å gjennomføre dette.
 
Påmelding åpner 1. jan. 2023 OBS! Redusert pris de første 25 dagene!

Vi åpner påmelding til Nordsjørittet 1. jan. 2023. Vi feirer igjen vårt 25-års jubileum og gir 25 % de første 25 dagene.
Melder du deg på i denne perioden er startgebyret 590,- (ordinært 790,-)
Vi gjør spesielt lag og lagledere oppmerksomme på at det i år er mulig å kjøpe  plasser uten å legge inn navnene før en selv ønsker det.
 
Eliteklassen utgår i 2023
 
Det vil i fra 2023 ikke lenger være en egen Eliteklasse i Nordsjørittet. Det har vært dalende interesse for denne klassen, og i og med at Nordsjørittet de siste årene har kollidert med Norges Cup både på landevei og terreng, så har vi ikke fått de tilreisende eller den konkurransen som eliteklassene er ment til å være.
Vi håper at de som har stilt i Nordsjørittets Eliteklasse de siste årene heller velger å stille til start i vårt ordinære ritt.
 
Hjelp oss å få flere med på å feire vårt 25-års jubileum!
 
Jo flere som feirer, jo kjekkere blir feiringen:-)
Vi håper at alle dere tidligere deltakere i Nordsjørittet vil hjelpe oss å få flest mulig med til å sykle lørdag 10. juni.
Om de vil sykle fra Egersund, Nærbø, Ungdomsrittet fra Orre eller Familerittet fra Mariero er helt opp til den enkelte.
Vi lover at vi skal gjøre vårt beste for at det blir en kjekk opplevelse både før start, underveis og ikke minst i målområdet i Sandnes.
Vi gleder oss!
 
For spørsmål eller andre henvendelser kontakt aina@nordsjorittet.no
 
 Med vennlig hilsen

oss i Nordsjørittet

Løypekart (2022)

Trykk på linkene for å få opp løypekart og profil

Nordsjørittets
løypekart

Resultatlister

Full resultatportal - turitt.com

Våre Sponsorer- og samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Tekniske samarbeidspartnere