Gladmelding! Alle 25-åringer og yngre får gratis startplass i Nordsjørittet 2023

Vi i Nordsjørittet er stolte over å kunne gå ut med at i neste års Nordsjøritt lørdag 10. juni 2023 vil det være helt gratis for alle som er 25 år eller yngre.
Dette vil gjelde alle distansene i Nordsjørittet; Egersund, Nærbø og ungdomsrittet fra Orre.
Det er takket være et godt bidrag fra vår største samarbeidspartner Coop Mega som gjør det mulig for oss å gjennomføre dette som en jubileumsgave til de yngre.

Det er ingen hemmelighet at mange arrangører av sykkelritt sliter med fallende deltakelse og høy snittalder den siste tiden. Nå slår Nordsjørittet og Coop Mega et slag for sykkelsporten og gir gratis deltakeravgift til alle som er 25 år og yngre og som ønsker å delta på neste års ritt - samme år som Nordsjørittet feirer sitt 25-års jubileum.

Vi synes dette er en fantastisk måte å feire vårt 25-års jubileum på. Vi brenner for sykkelsporten, og vi håper at dette er et tiltak som vil få flere opp på sykkelsetet.

Vi kommer til å drive oppsøkende besøk ut mot skoler og høyskoler for å prøve å få med oss flest mulig til å sykle. Vi håper at vennegjenger, klassekamerater o.l går sammen og vil gjøre dette som en sosial og kjekk tur lørdag 10. juni, og vi ønsker at opplevelsen er viktigere en resultatet for de fleste. Vi håper at dette bidrar til at flere unge kommer seg ut for å oppleve noe kjekt sammen med andre. Det vil være bra både for den fysiske og psykiske helsen.

Ta gjerne kontakt for mer utfyllende informasjon.

Påmelding åpner 1. januar 2023.

Løypekart (2022)

Trykk på linkene for å få opp løypekart og profil

Nordsjørittets
løypekart

Resultatlister

Full resultatportal - turitt.com

Våre Sponsorer- og samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Tekniske samarbeidspartnere