Nordsjørittet For En God Sak!

Nordsjørittet er stolte over å kunne si at vi nå har inngått en nært og godt samarbeid med Team Rynkeby Rogaland!
Nå kan du sykle "Nordsjørittet For En God Sak" og støtte Barnekreftforeningen via Team Rynkeby.
Max 200 plasser!

Pris for å bli med på laget er 990,-  hvor 500,- går uavkortet til Barnekreftforeningen. Alle syklister må ha lisens, og ønsker du en eksklusiv "Nordsjørittet For En God Sak" - trøye så koster den 399,-

Les mer om Team Rynkeby og deres oppfordring til å bli med på dette under bildet.

 

Team Rynkeby sin egen beskrivelse av sitt viktige arbeid:

Et nordisk veldedighetsprosjekt der hobbysyklister, kvinner og menn, ulik i alder med forskjellige yrker og bakrunn sykler fra Scandinavia til Paris for å samle inn penger til Barnekreftforeningen. Vi kjemper for livet!

Vi jobber med å samle inn til verdens viktigste sak. Håper nettopp du vil være med å bidra gjennom å sykle Nordsjørittet. Vi er veldig takknemlig for alle bidrag. Barnekreft tar ikke "Korona-pause" og barna er mer sårbare enn noen gang. Få meg deg venner, kollega eller utfordre naboen - sammen kan dere sykle og støtte Barnekreftforeningen.

Nordsjørittet For En God Sak er et samarbeid med Team Rynkeby Rogaland. Team Rynkeby er verdens største veldedighetsprosjekt på to hjul. Du kan nå være med å støtte dette arbeidet gjennom å sykle Nordsjørittet - da blir du støttespiller med andre som sykler til inntekt for Barnekreftforeningen. I Norge er Team Rynkeby den største støttespilleren til Barnekreftforeningen.

Team Rynkeby sykler til Paris. Lagene har syklet minst 1300 km når vi samles i Paris. Så bli med å sykle Nordsjørittet - da blir du også en støttespiller på to hjul - for en god sak! Vår hjertesak - nemlig mot Barnekreft.

Løypekart (2022)

Trykk på linkene for å få opp løypekart og profil

Nordsjørittets
løypekart

Resultatlister

Full resultatportal - turitt.com

Våre Sponsorer- og samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Tekniske samarbeidspartnere