Jenter på Hjul

Jenter på Hjul (JPH) er en uoffisiell og frivillighetsbasert sykkelgruppe kun for jenter hvor utgangspunktet er å få med flere jenter til å sykle Nordsjørittet, samt trene litt sammen med andre jenter og ha det gøy. 

Våre viktige verdier i gruppen er: Inkluderende, positiv energi og lystbetont!

Tilbudet er gratis, det eneste kravet er at en kjøper en JPH trøye slik at alle har samme overdel under Nordsjørittet. Det finnes og muligheter for å kjøpe både bukse og jakke i samme design, men dette er ikke noe krav.

Kommunikasjonen når en har valgt å bli med i gruppen, skjer via FB under "Team - jenter på hjul"

Gruppen er 100 % fri for gutter, og opplegget og treningen skal være på  "damenes prinsipper alltid".

Fra og med februar hvert år starter JPH opp med ny sesong og nye damer (noen av damene har vært med før, mens andre er helt ferske). JPH kjører fellesturer hver søndag kl. 15.00,og hver torsdag kl. 18.00. Oppmøte sted for fellesturene er sentralt i  Sandnes. Turene pleier å vare fra 2-3 timer. Gjennomsnittsfarten varierer, men dette skal være rolige turer. Hovedmålet med treningen er det årlige Nordsjørittet.

Det vil også legges til rette for informasjonskvelder og hyggelige muligheter gjennom våren og sommeren, vi røper etter hvert! Følg med oss!

Under Nordsjørittet starter alle i JPH samtidig. En har på forhånd sett litt på hvordan nivået på hver enkelt er, og ut ifra dette skal alle ha noen å sykle sammen med hele Nordsjørittet. Ingen skal måtte sykle Nordsjørittet alene, men antallet på gruppene vil nok variere. Det er og mulig å velge kort løype som går i fra Nærbø om en skulle ønske det.

For de som ønsker å bli med på Jenter på Hjul, eller har spørsmål i forbindelse med dette er det bare å ta kontakt med JPH sin leder som er Nette Meisland. Nette sin mailadresse er nette.meisland@lyse.net, og hennes mob.nr er 995 72 807. For de som allerede er påmeldt Nordsjørittet, er det ingen problem å flytte over til JPH sin gruppe.

Har du sykkel og hjelm, bli med!

Løypekart (2022)

Trykk på linkene for å få opp løypekart og profil

Nordsjørittets
løypekart

Resultatlister

Full resultatportal - turitt.com

Våre Sponsorer- og samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Tekniske samarbeidspartnere