Ungdommens Nordsjøritt

Er du mellom 13 og 16 år har du nå muligheten til å sykle ungdommens Nordsjøritt.

Løypen er 25 km lang og går i samme løype som det ordinære Nordsjøritt på samme dag. Start ved Orrehallen kl 13:15 (med forbehold).

Du får blant annet syklet opp den frykta Tubakken, langs idylliske Frøylandsvannet og til mål i Vågen i Sandnes. Rittet passer for alle, både for deg som er aktiv syklist og for deg som synes det er kjekt å sykle.

Mange fine deltakerpremier. Blant annet Nordsjøritt-medalje. Det vil også bli mange flotte premier trukket ut blant de som deltar, samt 1/3 premiering. Startkontingent: kr 200,- (pluss eventuelt lisens kr. 50,-)

I 2023 feirer vi vårt 25-års jublieum. I den forbindelse får alle under 25 år gratis startplass i Nordsjørittet. Så derfor vil Ungdommens Nordsjøritt i 2023 være helt gratis for alle deltakerne.

Få med deg klassekameratene, idrettslaget ditt eller vennegjengen din og ta den kjekke turen fra Orre til Sandnes.

Gå ikke glipp av denne muligheten til å bli med på vårens vakreste eventyr for ungdom!
 

 

Her er viktig informasjon fram mot rittdagen:

 1. Startnummerutdeling

Startnummer hentes på Spinn Sandnes torsdag 8. juni og fredag 9. juni.

Det vil også være mulig å hente startnummeret ved Orrehallen på rittdagen.

Hentelapp kan printes ut fra startlista via vår hjemmeside uken før.

 

2. Bagasjeinnlevering 

Det er mulig å levere inn bagasje i startområdet på Orre, og hente det i målområdet i Sandnes. Alle får ett ark med mange merkelapper på, som kan festes på bagasje, sykkel, bak på egen rygg.

Merk bagasjen godt, og vi minner om at dette er på eget ansvar. 

 

3. Rittet 

Rittet starter fra Orrehallen klokken 13.15 (forbehold). Det vil bli en startpulje, så alle starter samtidig. Folk fra arrangøren vil være på plass i startområdet fra klokken 11.00. Orre IL har åpnet hallen, så dersom det er litt ruskevær er det mulig å trekke inn her. Det finnes også toaletter i området. Underveis i rittet er det en drikkestasjon på toppen av Tuhaugbakken. Husk å holde til høyre i løypa og følg vaktenes anvisninger. 

 

4. Premier

Etter målpassering vil alle få utdelt Nordsjøritt-medalje og et matbånd. Med matbåndet kan du gå i matteltet og finne mat og drikke. Dessuten er det 1/3 premiering. Premiering skjer fra scenen klokken ca kl.15.00. 

 

5. Hold Nordsjørittet rent!                                                                                                   

Vi minner om at søppel ikke må kastes i naturen – bruk egne søppelsoner i forbindelse med mat- og drikkestasjoner, evt ta det med til målområdet.

 

Har du en kamerat eller venninne som vil være med å sykle rittet, er det ikke for sent. Meld på via www.nordsjorittet.no eller møt opp ved start.

Løypekart (2022)

Trykk på linkene for å få opp løypekart og profil

Nordsjørittets
løypekart

Resultatlister

Full resultatportal - turitt.com

Våre Sponsorer- og samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Tekniske samarbeidspartnere