Anerkjennelse til NEEDED på internasjonal hjertekongress

Øyunn Kleiven (stipendiat på NEEDED) fikk pris for beste unge forsker under Europrevent i Lisboa!

Europrevent er en årlig internasjonal konferanse for forebygging av hjertesykdom og idrettsrelatert hjertesykdom og arrangeres av den europeiske organisasjonen for hjertesykdom. 

NEEDED var representert med to abstracts. Det ene ble presentert som poster av Magnus Bjørkavoll-Bergseth. Han jobber med en artikkel på individuelle forskjeller i utslipp av hjerteskademarkører. Han fikk mye besøk på sin stand og flere gode diskusjoner som vi tar med videre i vårt arbeide. 

Øyunn Kleiven presenterte sin forskning under Young Investigator Awards. I løpet av ti minutter måtte hun presentere sine funn, deretter svarte hun på spørsmål fra publikum og dommere. I konkurranse med flere andre anerkjente forskningsmiljø gikk hun helt til topps og vant konkurransen. Hun presenterte forskjell i utslipp av hjerteskademarkør hos de med hjertesykdom og de uten hjertesykdom. Dette er viktige funn for vår forståelse av hvordan vi kan finne udiagnostisert hjertesykdom. 

Utmerkelsen understreker hvor viktig forskningen vår er og viser også at det internasjonele hjertemiljøet begynner å få øynene opp for hva vi arbeider med i Nordsjørittet og NEEDED. 

The North Sea Endurance Exercise Study

10 dager til start

The North Sea Race Endurance Exercise Study (NEEDED)

NEEDED - Informasjon

Needed Prosjekt Info

Needed FAQ - Ofte Spurte Spørsmål

Løypekart (2022)

Trykk på linkene for å få opp løypekart og profil

Nordsjørittets
løypekart

Resultatlister

Full resultatportal - turitt.com

Våre Sponsorer- og samarbeidspartnere

Hovedsamarbeidspartnere

Samarbeidspartnere

Tekniske samarbeidspartnere